Over ons - Kiwi Trading

Wij zijn
Kiwi trading

Wat ooit begon in 2016 als een hobby vanuit ons huis, is volledig uit de hand gelopen tot een gezellige onderneming aan de Zandbreeweg. Hier vind je onze loods met showroom en snuffelkelder van plus minus 750 vierkante meter. Sinds augustus 2023 hebben we onze onderneming uitgebreid met een pop-up store in het centrum van Oldenzaal.

 • jug

  Unieke producten
  Bij ons in de loods en natuurlijk ook in de winkel vind je een combinatie van nieuw en oud.

 • chair

  Ook online te bestellen
  Een bonte verzameling van alles wat wij bijzonder, uniek, stoer, gezellig en mooi vinden.

lees meer
acheiv

Snelle verzending

acheiv

Top beoordeeld

acheiv

Unieke Producten

acheiv

Fysieke winkel

Bezoek onze winkel in Oldenzaal

Producten
winkel

In de winkel kun je bij ons ook terecht voor mooie kristallen, mineralen, vlinderstolpen en een deel van de industri禱le meubelen. Mooi voor jezelf maar ook zeker de leuke kleine cadeautjes voor iemand anders.

visitstore
 • Reviews

  Een overzicht van reviews geschreven op Google.com over ons en onze producten.

 • Liefs Bobbi
  Ontzettend leuke 'winkel' met vintage/industri禱le spullen. Zeer vriendelijke eigenaren die je graag alles laten zien en zeer behulpzaam zijn. Helaas is mijn huis te klein voor alle geweldige spullen die ze hebben. Komt er zeker nog een keer terug!
  Roel Denessen
  Snelle reactie, komen afspraak na, vriendelijk en super spul wat ze verkopen
  Petra Oppers
  Super leuke winkel als je van Vintage houdt. Leuk praatje gemaakt met de eigenaresse. Echt een aanrader om een keertje een bezoekje te maken.
  Jerry Kokkeler
  Super blij met onze nieuwe dressoir we hebben hem naar onze smaak geschilderd en gebruiken hem als kook eiland voor in de keuken!! Bedankt voor de goeie service kiwi Trading
  Sander Heuver
  Altijd mooie meubels op de website/facebook. Dat werd tijd om te bezichtigen! Deur dicht.. tijdens openingstijden.. Grote teleurstelling, misschien de openingstijden op google aanpassen.
  Dione Ros
  Onwijs gave kast mogen aanschaffen bij Kim @ Kiwi Trading. We zijn super goed geholpen en het was ook nog eens gezellig. Het assortiment is enorm, en er staan genoeg pareltjes tussen.